Workshop: Spijsvertering kruidenbitter/chocolade

23
June 2022
Workshop ruimte bij Liek
Roostenlaan 104-106
Tijd
19.30 - 21.00 uur
35
Maartje Meerman- Kreike
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Wie is Maartje
Maartje Meerman- Kreike is voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Mijn passie ligt bij voeding en mensen bewust te maken van hun gezondheid. Dat begon al op jonge leeftijd dat ik niet uit de keuken te krijgen was. Ik heb daarom ook mijn passie gevolgd en ben een opleiding gaan volgen in patisserie, chocolaterie, ijsbereiding in Antwerpen. Maar jaren later merkte ik dat mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken en ziek raakte en ben me verdergaan verdiepen in voeding. Orthomoleculaire voeding en suppletie heeft me heel veel inzichten gegeven en ben anders gaan koken en producten gaan ontwikkelen die lekker en goed voor je zijn. Nu coach ik al jaren mensen naar een gezonde lifestyle en geef ik workshops om mijn kennis te delen en dit doe ik met heel veel plezier onder de naam Natuurlijk Maartje.

Over de workshop spijsvertering kruidenbitter/chocolade

Wanneer je spijsvertering problemen heeft, kunnen kruiden uitkomst bieden. In kruiden zitten o.a. plantaardige bitterstoffen die helpen bij oprispingen, een opgeblazen gevoel, onrustige darmen, winderigheid of grote vermoeidheid na de maaltijd. Ook chocolade met kruiden kan daarbij helpen. Tijdens deze avond maken we een zelfgemaakte kruidenchocolade voor thuis.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.