Supermarkt safari

17
November 2022
Roostelaan 104-106 Eindhoven
Tijd
19:30-21:30
45
Maartje Meerman- Kreike
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Supermarkt safari
Wat is er allemaal te koop? En wat heb je nodig om je lichaam en geest gezond te houden?
In veel producten zitten stoffen die je helemaal niet nodig hebt en zelf slecht zijn voor de gezondheid. Welke moet je kiezen? Een wandeling door Lieks versmarkt om voor jou de keuze makkelijker en inzichtelijker te maken zodat je wegwijs bent, en weet welke producten het beste passen bij jou.

Wie is Maartje
Maartje Meerman- Kreike is voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Mijn passie ligt bij voeding en mensen bewust te maken van hun gezondheid. Dat begon al op jonge leeftijd dat ik niet uit de keuken te krijgen was. Ik heb daarom ook mijn passie gevolgd en ben een opleiding gaan volgen in patisserie, chocolaterie, ijsbereiding in Antwerpen. Maar jaren later merkte ik dat mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken en ziek raakte. Ik ben me verder gaan verdiepen in voeding. Orthomoleculaire voeding en suppletie heeft me heel veel inzichten gegeven en ik ben anders gaan koken en producten gaan ontwikkelen die lekker en goed voor je zijn. Nu coach ik al jaren mensen naar een gezonde lifestyle en geef ik workshops om mijn kennis te delen. Dit doe ik met heel veel plezier onder de naam Natuurlijk Maartje.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.