Wie is Liek-informatieavond - Word jij mede-eigenaar van Liek?

7
July 2022
Proefkeuken Liek
Tijd
0
No items found.
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Ik ben Angelique Wijnen, onderneemster en initiatiefnemer van Liek. De naam die op onze gevel prijkt, is zeker niet voortgekomen uit narcisme, in tegendeel zelfs. Als persoon sta ik namelijk juist voor gastvrijheid, spontaniteit en eerlijkheid. Ik sta met beide benen op de grond, liever nog in de klei en midden in het leven.Ik interesseer me al heel lang voor gezond, bewust en eerlijk eten. Ik spot alles wat voorbijkomt op dat gebied, lees ieder etiket, experimenteer me suf en ga graag bij onze regionale boeren op de koffie. Ook prik ik graag door nieuwe hypes heen. Gezond eten is namelijk niet ingewikkeld en eigenlijk niets anders dan terug naar de basis, zo natuurlijk mogelijk, direct van de bron, zo veel mogelijk volgens het seizoen, met variatie, en uiteindelijk een gezonde verdeling op je bord waarvan je ‘zorgeloos’ kan genieten.

Ruim twee jaar geleden trok ik mijn stoute duurzame schoenen aan, geen grijze sokken dus en werden de schetsen voor Liek omgezet tot een concreet plan. Soms met knikkende knieën, maar wel met overgave. De uitspraak van Pipi “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” heb ik vaak als mantra herhaalt. Ik had en heb er vertrouwen in dat de tijd rijp was en is voor een, twee, drie of misschien wel een dozijn Liek(s).

Liek maakt impact maken in de wereld van gezonde, lokale en duurzame voeding. Lokaal en regionaal, met een ambitie naar landelijk. En dus is Liek klaar om de volgende stap te zetten. En daar heb ik jouw hulp bij nodig. Liek vindt het geweldig om jou als mede-eigenaar te mogen verwelkomen.Inmiddels heeft Liek 69 mede-eigenaren mogen verwelkomen, welke 65.000 euro aan (groei)kapitaal bij elkaar hebben gebracht. Hoe gaaf is dat! Wil jij ook mede-eigenaar worden? Dit kan door het doen van een investering via Lieks investeringspagina, waar je alle informatie kan vinden en direct jouw aandeel Liek kan claimen. Heb je nog vragen aan Liek? Kom dan naar Lieks informatieavond op donderdag 7 juli a.s.Waar: Proefkeuken van Liek Tijd: 19:30-21:30 Onder het genot van koffie/thee vertelt Liek

  • Wie is Liek en waarom is Liek, Liek gestart
  • Wat zijn Lieks plannen voor de toekomst
  • Wat betekent het om te investeren in Liek
  • Wat gaan we doen met jou investering

Meld je hier aan voor de informatie avond en met hoeveel personen.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.