Workshop: Wijn & Spijs | BES Vinos

Wijnproeverij van Bes Vinos
27
July 2021
bij Liek
Roostenlaan 104-106, 5644 GH Eindhoven
Tijd
19:30-21:30
32.5
Björn en Jesper Ferweda
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Biologische, ambachtelijke Spaanse wijnen van BES Vinos.

Je gaat 5 frisse wijnen en bubbels proeven uit Spanje met bijbehorend hapje. Krijgt alles te weten over de wijnhuizen, het echte verhaal achter de wijn.

 

BES Vinos is opgericht door twee jonge ondernemers, ook broers, uit Best, Nederland: Björn en Jesper Ferweda. Ze zijn afgereisd naar Valencia voor hun studie en daar blijven plakken, verknocht geraakt aan die Spaanse ambachtelijke biologische wijnen. Ze reizen door Spanje op zoek naar lokale, kleine en vooral ambachtelijke Spaanse wijnboeren. De passie en liefde die de kleine familie-wijnboeren waarmee we werken in hun wijnen stoppen, is wat deze wijnen zo bijzonder maakt. Ze bieden unieke en verrassende wijnen van hoge kwaliteit die allemaal een geweldig verhaal hebben, deze verhalen delen ze graag met jullie bij Liek.

Die avond 15% korting bij iedere doos die je meeneemt of bij een bestelling.

Prijs is per persoon, inclusief drankjes en healthy bites.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Maar hij is er echt bijna.... Hopelijk nog voor het 1 jarig bestaan.

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.