Workshop: Fermenteren

20
October 2022
Roostenlaan, Eindhoven
Tijd
19:30-21:30
35
Maartje Meerman- Kreike
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Over de workshop

Groenten fermenteren moeilijk? Helemaal niet! Waarom zou je dat doen? Wat gebeurt er eigenlijk tijdens zo'n fermentatie en hoe ga je aan de slag?
Fermenteren is een stokoude traditie welke jij nu eindelijk zelf kan gaan leren.
Maartje van Natuurlijkmaartje (voedingsexpert en leefstijlcoach) gaat jullie alles vertellen over fermenteren en ga je zelf aan de slag. Op het einde van de avond ga je naar huis met je eigen pot gefermenteerde groenten en genoeg kennis om thuis aan de slag te gaan.

Waar: proefkeuken van Liek. De kosten voor de workshop bedragen 35,- euro per persoon. Af te rekenen op locatie.

Wie is Maartje
Maartje Meerman- Kreike is voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Mijn passie ligt bij voeding en mensen bewust te maken van hun gezondheid. Dat begon al op jonge leeftijd dat ik niet uit de keuken te krijgen was. Ik heb daarom ook mijn passie gevolgd en ben een opleiding gaan volgen in patisserie, chocolaterie, ijsbereiding in Antwerpen. Maar jaren later merkte ik dat mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken en ziek raakte. Ik ben me verder gaan verdiepen in voeding. Orthomoleculaire voeding en suppletie heeft me heel veel inzichten gegeven en ik ben anders gaan koken en producten gaan ontwikkelen die lekker en goed voor je zijn. Nu coach ik al jaren mensen naar een gezonde lifestyle en geef ik workshops om mijn kennis te delen. Dit doe ik met heel veel plezier onder de naam Natuurlijk Maartje.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.