Workshop: gezonde en licht verteerbare kerstmaaltijden

15
December 2022
Roostenlaan 104-106
Tijd
19:30-21:30
45
Maartje Meerman- Kreike
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Weet jij ook niet meer door alle hypes wat nu gezond is en wat niet? In deze wirwar van trends, diëten reclames en media? En vraag je je af of gezond eten ook lekker kan zijn? Maar hoe maak je een feestelijk gerecht bv. voor de feestdag die ook nog licht is zodat je niet overvol zit na een 7 gangen diner. Graag inspireert Maartje je met deze workshop. Waar we gaan proeven of het inderdaad ook lekker smaakt. Aan het eind van de workshop hebben we samen besproken welke gerechten er nog meer op tafel kunnen komen staan voor de feestdagen, heb je genoeg ideeën om thuis aan de slag te gaan en weet je meer over wat voeding met je doet.

Wie is Maartje
Maartje Meerman- Kreike is voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Mijn passie ligt bij voeding en mensen bewust te maken van hun gezondheid. Dat begon al op jonge leeftijd dat ik niet uit de keuken te krijgen was. Ik heb daarom ook mijn passie gevolgd en ben een opleiding gaan volgen in patisserie, chocolaterie, ijsbereiding in Antwerpen. Maar jaren later merkte ik dat mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken en ziek raakte. Ik ben me verder gaan verdiepen in voeding. Orthomoleculaire voeding en suppletie heeft me heel veel inzichten gegeven en ik ben anders gaan koken en producten gaan ontwikkelen die lekker en goed voor je zijn. Nu coach ik al jaren mensen naar een gezonde lifestyle en geef ik workshops om mijn kennis te delen. Dit doe ik met heel veel plezier onder de naam Natuurlijk Maartje.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.