Workshop: Kruiden | Natuurlijk Maartje

29
September 2021
Workshop ruimte bij Liek
Tijd
Tijd: 20.00 - 21.30 uur
35
Maartje Meerman- Kreike
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Wie is Maartje
Maartje Meerman- Kreike is voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Mijn passie ligt bij voeding en mensen bewust te maken van hun gezondheid. Dat begon al op jonge leeftijd dat ik niet uit de keuken te krijgen was. Ik heb daarom ook mijn passie gevolgd en ben een opleiding gaan volgen in patisserie, chocolaterie, ijsbereiding in Antwerpen. Maar jaren later merkte ik dat mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken en ziek raakte en ben me verdergaan verdiepen in voeding. Orthomoleculaire voeding en suppletie heeft me heel veel inzichten gegeven en ben anders gaan koken en producten gaan ontwikkelen die lekker en goed voor je zijn. Nu coach ik al jaren mensen naar een gezonde lifestyle en geef ik workshops om mijn kennis te delen en dit doe ik met heel veel plezier onder de naam Natuurlijk Maartje.

   

Wat kunnenkruiden voor je doen

Bij verminderde weerstand is het lichaam meer vatbaar voor griep, verkoudheid en andere lichamelijke klachten. Op deze avond komen kruiden aan bod die tevens preventief gebruikt kunnen worden. We gaan onze zintuigen laten prikkelen door te zien, ruiken en te proeven. De smaak is net zo belangrijk. Want iets wat niet lekker smaakt laten we staan. Je leert toepassingen om je weerstand in algemene zin te verhogen en dit op verschillende wijze.


Op woensdag 29-09-2021
Tot dan!

Onze app heeft veel voeten in aarde. Maar hij is er echt bijna.... Hopelijk nog voor de kerst.

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.