Workshop: Ontgiften/Detoxen

10
March 2022
Bij Liek
Roostenlaan 104-106
Tijd
19.30 - 21.00 uur
35
Maartje Meerman- Kreike
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Wie is Maartje
Maartje Meerman- Kreike is voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Mijn passie ligt bij voeding en mensen bewust te maken van hun gezondheid. Dat begon al op jonge leeftijd dat ik niet uit de keuken te krijgen was. Ik heb daarom ook mijn passie gevolgd en ben een opleiding gaan volgen in patisserie, chocolaterie, ijsbereiding in Antwerpen. Maar jaren later merkte ik dat mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken en ziek raakte en ben me verdergaan verdiepen in voeding. Orthomoleculaire voeding en suppletie heeft me heel veel inzichten gegeven en ben anders gaan koken en producten gaan ontwikkelen die lekker en goed voor je zijn. Nu coach ik al jaren mensen naar een gezonde lifestyle en geef ik workshops om mijn kennis te delen en dit doe ik met heel veel plezier onder de naam Natuurlijk Maartje.


Ontgiften/ detoxen
Gedurende het jaar krijg je gifstoffen in je lijf. Deze wil je graag kwijt raken. Vaak doen we dat voor de zomer en na de zomer of feestdagen. Je wilt je lijf graag verlichten. Maar hoe de je dat nu? Wat kost het? Wat heb je nodig om gifstoffen kwijt te raken? Dat leer ik je op een natuurlijke manier. Die je een aantal keer per jaar kunt toepassen.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Maar hij is er echt bijna.... Hopelijk nog voor de kerst.

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.