Workshop: Stress wat kun je tegen stress doen?

25
November 2021
Bij Liek
Roostenlaan 104-106
Tijd
19.30 - 21.00 uur
35
Maartje Meerman- Kreike
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Wie is Maartje


Maartje Meerman- Kreike is voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Mijn passie ligt bij voeding en mensen bewust te maken van hun gezondheid. Dat begon al op jonge leeftijd dat ik niet uit de keuken te krijgen was. Ik heb daarom ook mijn passie gevolgd en ben een opleiding gaan volgen in patisserie, chocolaterie, ijsbereiding in Antwerpen. Maar jaren later merkte ik dat mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken en ziek raakte en ben me verdergaan verdiepen in voeding. Orthomoleculaire voeding en suppletie heeft me heel veel inzichten gegeven en ben anders gaan koken en producten gaan ontwikkelen die lekker en goed voor je zijn. Nu coach ik al jaren mensen naar een gezonde lifestyle en geef ik workshops om mijn kennis te delen en dit doe ik met heel veel plezier onder de naam Natuurlijk Maartje.

Over de workshop

Door omstandigheden raak je wel eens gestrest en uit balans. Op deze avond leer je kruiden kennen die helpen om rust terug te vinden. We delen ervaringen en je leert gemakkelijke bruikbare toepassingen. Op deze avond gaan we aan de slag en maakt je een relaxende douchgel/shampoo of kruidenkussentje om mee naar huis te nemen voor een goede nachtrust.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Maar hij is er echt bijna.... Hopelijk nog voor de kerst.

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.