Workshop: Theeproeverij van het Zuyderblad

Theeproeverij en workshop
26
August 2021
Theeworkshop
Roostenlaan 104-106, 5644 GH Eindhoven
Tijd
19:30-21:30
27
Linda Cerbrian
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Thee proeverij –workshop  

Linda Cebrian van Het Zuyderblad uit Soerendonk is thee sommelier. Zij ging voor haar passie en droom en begon de eerste thee plantage van Nederland. Gewoon in Soerendonk. De thee die in Soerendonk wordt verbouwd schenken we ook bij Liek onder de naam Lieks groene thee melange.

Linda is een pionier en is nog lang niet klaar, ze is vastberaden om thee serieus op de kaart te zetten. Thee is zo bijzonder! En dan hebben we het niet over alle thee, maar de thee die Linda verbouwt of inkoopt is thee in zijn meest pure vorm. Het is niet voor niets dat Thee sommelier een serieus vak is.

Tijdens de workshop proeverij ga je heerlijke, echte thee proeven en legt Linda je graag uit wat de verschillen zijn. En hoe het nu zit met cafeïne (of theïne) in thee, hoe je thee het beste kunt zetten, hoe je kunt voorkomen dat het bitter smaakt en nog zoveel meer. 

De prijs is per persoon, inclusief thee en bijpassend lekkers.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Maar hij is er echt bijna.... Hopelijk nog voor het 1 jarig bestaan.

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.