Workshop: Weerstand verhogen, tinctuur maken

22
September 2022
Roostenlaan 104-106 Eindhoven
Tijd
19:30-21:30
45
Maartje Meerman- Kreike
Schrijf je in voor het te laat is
Reserveer een plekje

Omschrijving

Weerstand verhogen

Bij verminderde weerstand is het lichaam meer vatbaar voor griep, verkoudheid en andere lichamelijke klachten. Op deze avond komen kruiden aan bod die tevens preventief gebruikt kunnen worden. Je leert toepassingen om je weerstand in algemene zin te verhogen. In deze workshop leer je hoe je je weerstand kunt verhogen d.m.v. kruiden en deze kunt toepassen op verschillende wijze o.a. koken, kruidenthee of andere gebruiken komen aan bod. We gaan onze zintuigen laten prikkelen door te zien om welke kruiden het gaat, ruiken en natuurlijk ook proeven of de smaak ook goed is. Want iets wat niet lekker is laten we staan.

We gaan aan de slag met het maken van een eigen tinctuur.

De workshop is geheel inclusief een hapje en een drankje. De prijs is 45,- p.p.

Wie is Maartje
Maartje Meerman- Kreike is voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Mijn passie ligt bij voeding en mensen bewust te maken van hun gezondheid. Dat begon al op jonge leeftijd dat ik niet uit de keuken te krijgen was. Ik heb daarom ook mijn passie gevolgd en ben een opleiding gaan volgen in patisserie, chocolaterie, ijsbereiding in Antwerpen. Maar jaren later merkte ik dat mensen het lastig vinden om de juiste keuzes te maken en ziek raakte. Ik ben me verder gaan verdiepen in voeding. Orthomoleculaire voeding en suppletie heeft me heel veel inzichten gegeven en ik ben anders gaan koken en producten gaan ontwikkelen die lekker en goed voor je zijn. Nu coach ik al jaren mensen naar een gezonde lifestyle en geef ik workshops om mijn kennis te delen. Dit doe ik met heel veel plezier onder de naam Natuurlijk Maartje.

 

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.