Van boer naar bord,
lekker kort!

Het overgrote deel van onze zaak is gevuld met lokaal en regionaal biologisch geteelde groente en fruit. Dat smaakt niet alleen beter, het ís ook beter.
We stellen onze helden graag aan je voor.

Eindhoven

De Philips Fruittuin is opgericht door Anton Philips als werkverschaffingsproject. Het is een boomgaard van 12 hectare met appel-, peren- en pruimenbomen. We telen het fruit met respect voor de natuur. Nuttige insecten bestrijden de schadelijke.

Oirschot

De bijenvolkjes die voor onze heerlijke honing zorgen wonen op een prachtige plek. De korven bevinden zich in Oirschot op een plek die ook wel het 'Monument in het Groen' wordt genoemd. Leuk om te weten; Imkerij 't BijenOord was in 2016 de eerste biologisch gecertificeerde imkerij van Nederland.

Genderen

De kazen van Hoefhuys worden gemaakt van rauwe koemelk en dat proef je. De melk komt overigens van de 75 melkkoeien van Casper en Eline. Samen runnen ze de boerderij annex kaasmakerij en zorgen ze dat bij Liek de lekkerste naturel, jonge, oude en diverse soorten kruidenkaas voor je klaar ligt. En ook dat proef je!

Deurne

Boer Henk dopt zijn eigen boontjes. Bij boer Henk vind je groente die je niet zo snel in een restaurant zal tegenkomen laat staan in de supermarkt. De vergeten groente noemen ze je dan. Maar wij gaan samen met boer Henk je geheugen opfrissen.

Eindhoven

Produceert, verkoopt én bezorgt gezonde, verse producten op een duurzame en eco-vriendelijke manier door middel van Aquaponic farming. Gewoon vanaf strijp-s.

Haaren

Zorgtuinderij de Es is een unieke plek; de vriendelijk vormgeving met ronde vormen, de beschutting door een forse houtwal geeft een bijzondere sfeer waar mensen zich snel op hun gemak voelen. De zorgboerderij medewerkers verzorgen dagelijks met veel plezier en liefde de groenten voor Liek.

Son en Breugel

Stoere naam voor stoere producten van stoere beesten. Denk aan heerlijkheden als mozarella en yoghurts. De familiekudde telt momenteel 80 waterbuffels en deze lopen het hele jaar door lekker buiten in diverse weilanden in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven.

Hilvarenbeek

Culinair boeren, maar dan wel biobewust. ’t Schop boert samen met de natuur, niet tegen de natuur. De koeien van ‘t Schop krijgen rustig de tijd, om in natuurweiden met kruiden, te groeien. Voor Liek verzorgt ’t Schop al het rundvlees. Het varkensvlees komt van collega bioboer Nico van de Voortse Hoeve.

Oirschot

Onze eieren komen van de vrije uitloopkippen van Peter van Agt uit Oirschot uit een kipcaravan. Deze allereerste kipcaravan van Nederland is een mobiele kippenstal. De caravan wordt elke twee tot vier weken verplaatst naar een andere locatie en dus ook in Eindje!⁠

Gemert

Verse biologisch geteelde asperges, zo - hup - van het land de kratjes in. Geteeld met de bodem als basis.

Oirschot

‘Biodivers’, rept de website. Klopt als een bus. Veel van onze vruchtgroente komt uit Oirschot. Dat is zó dichtbij dat we het met de fiets kunnen halen (als het niet zoveel was).
Meer helden ..

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.