Eindelijk gezond, lekker
en verantwoord eten..
zoals het jou uitkomt!

Sta je dan, in je supermarkt. Met zoveel vragen. Wat zijn goede keuzes? Moet ik per se biologische rijstwafels kopen? Mag mijn saus e-nummers bevatten, of is ieder e’tje er echt een te veel? En die keuringssticker, is die wel te vertrouwen? Soms heb je het idee dat je het nooit goed doet. Dat er met elk product wel gesjoemeld is. En iedereen om je heen roept wat anders. ‘lightproducten? Nee! Slecht! Zuivel? Ook niet! En leg in vredesnaam dat stokbrood weer terug!

Lastig hè. Zoveel meningen over eten. Discussiëren is top, maar het brengt ook de nodige verwarring met zich mee. Je wil gewoon weten wat je in je winkelmandje stopt! Dat het goed voor jou is. En voor de mensen om jou heen. Geen zorgen: liek is here to rescue you……. En de volgende generatie. En de dieren, het klimaatprobleem en moeder aarde… of nou ja: dat is ons streven. Met vooralsnog 1 winkel in eindhoven. Maar he: ieder steentje is er 1! Zeker als het een bijzonder enthousiast steentje is ;)

Liek is niet de zoveelste nieuwe supermarkt met prijzige, pretentieuze producten en horden hipsters. Nope. Liek is een plek waar mensen gewoon goede, gezonde producten kunnen vinden. Vers van het land. En we gaan het je super makkelijk maken, door jouw winkelervaring precies op jou aan te laten sluiten. Wil je met een recept de keuken in? Dan zijn we jouw supermarkt. Wil je maaltijden bezorgd hebben? Dan staan we als bezorgdienst bij jou op de stoep. Is het tijd voor een borrel met vrienden? Dan zijn we je restaurant. Wil je meer weten over bewust eten? Dan is Liek jouw coach.

Noem Liek zoals je wilt. Zolang je ons maar weet te vinden. Liek is namelijk vastberaden het verschil te gaan maken. Kom je een keer langs? Tot snel!

We willen gewoon echt eten. Knettervers en vol van smaak. Zo hoort eten volgens Liek te zijn. Echte groenten, uit de echte aarde. Voortgekomen uit een sprankelend samenspel
Van echte modder, dartelende dieren, buitelende beestjes, druppeldauw en zonneschijn… we worden er helemaal een beetje poëtisch van. En we hoeven de natuur dus helemaal niet te slim af te zijn. Met e-nummers en toevoegingen enzo. De natuur biedt namelijk alles.

Je hoeft geen professor in agrocultuur te zijn om te snappen dat de kortste route naar jouw bord gewoonweg de beste is. Iets met ‘gezond’ en ‘verstand’.

Stay tuned

Stay tuned

Mis geen van onze updates en blijf op de hoogte van het Liek avontuur.

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.