May 20, 2022

Doe mee, investeer en word mede eigenaar van Liek

1 minuut

May 13, 2022

Doe mee, investeer en word mede eigenaar van Liek

1 minuut

Event @Liek

No items found.

Deze foto is van maart 2020, waar Liek nog volop in de bouwfase was. Een droom, een visie, een missie die ik voor ogen had, werd bijna werkelijkheid.

Liek bestaat nu bijna twee jaar, met ups en downs, maar altijd met veel drive en passie. Dezelfde twee jaar, waarin Corona een grote stempel drukte en welke helaas ook sporen bij Liek heeft achtergelaten. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, is Liek strijdbaarder dan ooit. Daarom hebben we besloten om met Liek de volgende stap te gaan maken.

En daar hebben we jou, jou en jou voor nodig. Samen kunnen we Liek groter en sterker maken en onze impact vergroten.

Hoe dan? Jij kan mede eigenaar worden van onze Liek & co Coöperatie. Hoe gaaf is dat!

Hoe meer Liek eigenaren we mogen verwelkomen, hoe meer impact, hoe meer verandering we kunnen teweegbrengen in de markt van gezonde voeding maar ook in het opzetten van onze eigen lokale voedselketen.

Hoe je mede eigenaar van Liek wordt? Ga naar www.bijliek.nl/wordmedeeigenaar, kijk onze video, lees ons verhaal en onze toekomstplannen. Je kunt daar direct jouw eigen Liek aandelen claimen.

Wij zijn super enthousiast over de toekomstplannen van Liek. Sluit jij je aan bij ons avontuur naar succes?


Liek ben je samen!

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.