May 12, 2022

Over de app

1 minuut

March 18, 2020

Over de app

1 minuut

Wat hebben een app en geitenwollen sokken met elkaar te maken? ….Helemaal niets! Al is het alleen al omdat we allesbehalve geiten-wollen-sokken zijn. We houden gewoon van lekker eten. En daarnaast beseffen we ons dat wat velen als “gewoon boodschappen doen” ervaren eigenlijk helemaal niet zo gewoon is. Als we namelijk met “gewoon” door gaan is de kans groot dat onze volgende generatie er “iets te warm” bij komt te zitten.

 

Dat is precies de reden dat we gewoon een app aan het ontwikkelen zijn. Omdat we dat leuk vinden. Omdat we het weer leuk willen maken voor iedereen om de afkomst van producten te leren kennen. Maar ook om alles wat makkelijker te maken. De een wil namelijk lekker komen shoppen in de winkel. De ander wil makkelijk vanuit thuis bestellen. Dit is onder andere wat onze app mogelijk gaat maken. Gemak dient te mens zullen we maar zeggen.

 

Daarnaast kun je de app ook gebruiken om in onze winkelproducten te scannen en te betalen. Zonder dat je in de rij hoeft te staan voorde kassa. Ook bieden we extra productinformatie. Weet je even niet wat je wilt koken? Graag iets met knolselderij? Geen probleem. Scan de knolselderij en wij geven je interessante receptsuggesties. Appeltje eitje. Zo wordt gezond met de seizoenen mee eten wel heel makkelijk.

 

Alsof het allemaal nog niet leuk genoeg is 😉kun je in onze app ook voor leuke producten sparen. Geen wuppies uit china. Geen voetbalplaatjes van plastic. Nee…wij houden het iets dichter bij huis. Bij ons spaar je voor een thuiskok die je (h)eerlijk kan leren koken, lekkernijen uit eigen keuken of voor goede doelen. En om je alvast een beetje lekker (hint)te maken hebben we een leuk cadeautje klaargezet als je de app download. Spannnnennnd….!

Event @Liek

No items found.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.