May 12, 2022

Waarom we Liek gestart zijn…

1 minuut

May 22, 2020

Waarom we Liek gestart zijn…

1 minuut

Supermarkt in, supermarkt uit, magazines doorbladeren, blogs lezen… En dan nog niet precies weten of de producten die je koopt, wel de beste opties zijn. Qua inhoud en voedingstoffen. Maar ook qua impact op het milieu. Ik ken het probleem.


Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Liek. Dat is een afkorting van Angelique. Maar Liek, dat is de naam die je ook binnenkort boven mijn winkel ziet prijken. Dat is allesbehalve uit narcisme. Als persoon sta ik namelijk juist voor gastvrijheid, spontaniteit en eerlijkheid.


Bij Liek staan we juist met beide benen op de grond én midden in het leven. Dat doen we door zelfbewust en normaal met eten om te gaan. En door de bekende drempels van gezond eten weg te halen.

Het hoeft dus niet duur, moeilijk of tijdrovend te zijn. We willen gewoon genieten van al het lekkers dat de wereld ons te bieden heeft, zonder dat het ten koste gaat van onze gezondheid, onze medemens en onze natuur.


Liek weet namelijk precies hoe ‘van eten genieten’ kan samengaan met een duurzame visie op de toekomst.

Event @Liek

No items found.

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.