Tafeltje voor twee?

Schuif gerust bij ons aan. Dat kan namelijk ook. Bij Liek eet je lekker en gezond. Geserveerd door Liek met liefde voor goed eten. Bewustgekozen. Zin in een lekker bakje koffie tijdens je shopronde door de vers(super)markt? Wees welkom! Van ontbijt, lunch, borrel tot diner wij ontvangen je met een dosis Liek-liefde en zullen je in de watten leggen.

Bij Liek

Bij ons draait alles om goed eten. Voor bij jou thuis, maar dus ook lekker bij ons aan tafel. Wij koken alleen met producten die je bij ons in de winkel vindt. Onze kaart volgt het seizoen met zoveel mogelijk verse producten lekker uit de buurt. Zijn we gek op. Verspilling is trouwens een no go bij Liek. Dat helpt ons bij het bedenken van verrassende oplossingen. Kijk niet raar op als dat groentecakeje van de ontbijtkaart, gekleed in een ander jasje ook zijn opwachting maakt op de borrelplank(en).

Onze ode aan groente!

Onze kaart is nooit hetzelfde. Eén heerlijkheid zie je in alles terug: groente uit de buurt! Die gebruiken we altijd, ongeacht welke groente het seizoen serveert.

Ons uitgangspunt is vega(n). Maar wil je toch een stukje vlees of vis, dan kan dat natuurlijk. Zoveel mogelijk biologisch, maar wel in bescheiden porties.

En wat je niet op krijgt, neem je gewoon mee.
Reserveren? Ja graag!

If we can, so can you

Elk gerecht dat we serveren, vind je terug in onze (toekomstige) app. Downloaden dus.

Handig, want je probeert het gewoon eerst een keer bij ons aan tafel en als het bevalt maak je het thuis lekker zelf.

Wij gebruiken namelijk geen producten die je niet in onze winkel vindt. If we can do it, so can you!
Reserveren? Ja graag!

Twee zekerheidjes! Groente is de basis en er staat altijd een guilty pleasure op de kaart. Wink, wink.

Reserveren? Ja graag!