Ontbijt, luch of borrel, schuif gezellig aan.

Bij Liek eet je lekker en gezond.  Wees welkom! Kom je voor ontbijt, lunch, borrel of een koffie to go, we ontvangen je altijd met een dosis Liek liefde.

Tot 5 juni kun je uitsluitend op ons terras terecht. Met zijn tweeën aan een tafeltje of met meer als je uit een huishouden komt. Vanaf 5 juni kun je ook binnen terecht en mag je met max 4 mensen aan één tafel, ook als je niet uit een gezin komt (kids tot 12 jaar uitgesloten).

Vooralsnog zijn we dagelijks geopend van 08.30 tot 18:00 uur. Ontbijten kun je bij ons de hele dag, lunch vanaf 10:00 tot 16:30 uur en na 16:30 kun je van onze borrelkaart bestellen, op die borrelkaart is ook standaard een salade met brood en soep te vinden. En natuurlijk kun je ook nog altijd een take away maaltijd in de versmarkt scoren.

Bij Liek

Bij ons draait alles om goed eten. Voor bij jou thuis, maar dus ook lekker bij ons aan tafel. Wij koken alleen met producten die je bij ons in de winkel vindt. Onze kaart volgt het seizoen met zoveel mogelijk verse producten lekker uit de buurt. Zijn we gek op. Verspilling is trouwens een no go bij Liek. Dat helpt ons bij het bedenken van verrassende oplossingen. Kijk niet raar op als dat groentecakeje van de ontbijtkaart, gekleed in een ander jasje ook zijn opwachting maakt op de borrelplank(en).
Reserveren? Ja graag!

Onze ode aan groente!

Onze gerechten zijn nooit hetzelfde. Eén heerlijkheid zie je in alles terug: groente uit de buurt!

Ons missie is toegankelijk voor iedereen. Vegan, vega of toch liever stukje vlees, alles kan bij Liek.

We koken met de producten van onze versmarkt. De vulling van de quiche is dan ook steeds anders. In de omelet zitten steeds andere groenten verstopt.

Een ding weet je zeker, alles wordt kakelvers bereid!
Reserveren? Ja graag!

If we can, so can you (TAKEAWAY)

Elk gerecht dat we serveren, vind je terug in onze (toekomstige) app. Downloaden dus.

Handig, want je probeert het gewoon eerst een keer bij ons aan tafel en als het bevalt maak je het thuis lekker zelf.

Wij gebruiken namelijk geen producten die je niet in onze winkel vindt. If we can do it, so can you!
Bekijk het take-away menu
Reserveren? Ja graag!

Twee zekerheidjes! Groente is de basis en er staat altijd een guilty pleasure op de kaart. Wink, wink.

Reserveren? Ja graag!