Duurzaam en lekkere kerstpakketten vind je bij Liek

Je zoekt iets origineels en lekkers om de jaarlijkse kerstborrel te vervangen. Je wil je medewerker of vrijwilliger iets geven, het liefst iets duurzaams. Op zoek naar een pakket met allemaal ambachtelijke producten? Een lekker verwen pakket voor je zorgmedewerker, maar wel met producten zonder al dat overbodige plastic? Bij liek ben je aan het juiste adres. Wij maken een origineel duurzaam lokaal cadeau met echte Inhoud.

Vanaf 9 november dopen wij tijdelijk onze proefkeuken om tot cadeau en kerstpakketten showroom. Liek staat boordevol lokale en/of duurzame food- en non foodproducten waar je hebberig van wordt.
Dus ben jij op zoek naar een feestdagenpakket voor je medewerkers en/of relaties, dan ben je van harte welkom bij ons in de showroom, waar wij graag met jou een pakket naar keuze samenstellen. Als je het liever helemaal aan ons overlaat dan mag dat natuurlijk ook. 

We hebben diverse thema pakketten: een duurzaam keuken pakket, zero waste badkamer pakket, vegan pakket, relax pakket, wijnpakket, bierpakket, borrelpakket, circulair pakket, you name it....we've got it. Ook voor kleinere pakketjes, een wijntje, handgemaakte Eindhovense zeep of geweldige boeken ben je bij Liek aan het juiste adres.  

Maak dit jaar het verschil en kies voor een eerlijk, duurzaam en lokaal pakket van Liek! Voor meer informatie of het maken van een afspraak mail hallo@bijliek.nl of bel naar 040-2095030.

Non food opties diverse natuurlijke kaarsjes, kandelaars, boeken, schoonmaak en verzorging.

Streekpakket indicatief 35 euro

Gimber pakket indicatief 45 euro


relaxpakket indicatief 25

Een gratis cadeautje van Liek voor iedereen die onze app downloadt!

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.