De vers(super)markt van Eindhoven

Eigenlijk zijn wij helemaal geen supermarkt. Liek is een versmarkt, vers(super)markt dus! Bomvol idioot verse producten, uit het seizoen en gewoon van uit de buurt bij ons in de winkel.

We garanderen de kortste route naar je bord

De meeste van onze versproducten zijn afkomstig uit de regio. Soms komen ze uit Eindhoven, soms uit een van de dorpen uit de buurt. Alleen als het écht niet anders kan, komen ze van verder weg.

Onze ode aan groenten!

Eén heerlijkheid zie je bij Liek in alles terug: groente uit de buurt! Die gebruiken we altijd, ongeacht wat het seizoen serveert.

Op onze menukaart én in de vers(super)markt. Wil je weten waar onze groenten precies vandaan komen? Check dan onze Lokale helden

Een duwtje voor je inspiratie

Zodra onze app live is ga je er de lekkerste recepten vinden voor de lekkerste gerechten.

Je kunt bij ons aanschuiven of je koopt de producten in onze vers(super)markt en gaat thuis zelf aan de slag met recepturen die wij met je delen. Superhandig, gezond, gezellig en hartstikke makkelijk.
Want if we can do it, so can you.

Een pondje nieuw normaal aub..

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.