Lieks proefkeuken is open voor bedrijven

Bij Lieks proefkeuken zijn er veel mogelijkheden voor bedrijven, van lunchen tot dineren, van borrelen tot workshops.

Onze proefkeuken is groter dan je denkt. We hebben minimaal 50 zit plaatsen en staan plaatsen nog veel meer. Daarnaast hebben we een coole afgesloten ruimte, waar in vergaderopstelling ongeveer 10-12 personen kunnen plaatsnemen en in presentatie opstelling tussen 16-18 personen.  

Kortom zakelijke mogelijkheden genoeg. Vergaderen en daarna borrelen in de proefkeuken of misschien zelfs een etentje er aan vastplakken. Het kan allemaal. Zeker nu collega’s elkaar al zolang niet gezien hebben is het belangrijk om weer even te bonden. Er is minstens een jaar voorbij, waar staan we, hoe is het met jou? Wat fijn om je weer te zien collega. En ons team gaat er met de nodige dosis Liekliefde voor zorgen dat jij en je team je kunnen richten op re-connecten, wij zorgen voor de rest. Hapje, drankje, dinertje. You name it.

Heb je weinig tijd, maar wil je lekker lunchen met elkaar zonder dat je drie uur van je werkplek af bent?

Boek dan Lieks Lokale lunchtafel.  Op tafel staan diverse soorten brood(jes) van Bakker Meelmuts, boter, diverse soorten kaas, verstopte groenten, vleeswaren en zoet beleg, gekookte eieren, sapjes voor je klaar*.  Hoe leuk om samen te smeren, te eten en te keuvelen. En op een echte Brabantse gedekte tafel heurt natuurlijk ook een worstenbroodje. Lieks lokale lunchtafel kan natuurlijk ook voor een lekker gezonde kickstart geboekt worden of in combinatie met een meeting. *vegan mogelijk Lieks lokale tafel is boekbaar vanaf 8 personen voor 22,50 per persoon (koffie en thee op nacalculatie).  

Liever met elkaar aan de slag tijdens een leuke workshop?

Op maat maken we graag een voorstel. Te denken valt aan een bier of wijnproeverij, workshop mocktails maken, brood bakken, zelf pasta maken etc.

                                  Standaard vergadermogelijkheden

Workshopruimtedagdeel huur 4 uur  80 euro
Koffie  /thee / tafelwater arrangement  6,50 per persoon
Overige drankjes op nacalculatie
Een plank voorlekkernijen voor bij de koffie  3,75 per persoon

Contact

Kortom wil jij een locatie boeken in een inspireerde omgeving voor jouw team, management of welke zakelijke gelegenheid dan ook, bel dan naar Liek 06-52608479 of stuur een mail naar hallo@bijliek.nl.  

Onze app heeft veel voeten in aarde. Inmiddels zitten we in pre launch fase....
Nog heel even geduld...

Onze app zit boordevol inspiratie, recepten, voordeeltjes en andere verantwoorde verrassingen. Eerlijk is (h)eerlijk, daar ga je geen spijt van krijgen! Schrijf je nu in en we sturen je als eerst een update als we live zijn (en een cadeautje natuurlijk).

Super leuk. Dank voor je inschrijving!
Oops! Something went wrong while submitting the form.